Werkwijze

De projecten die wij uitvoeren onder de naam J-ware Webdevelopment hebben altijd een vaste werkwijze. Hierdoor weet de klant precies wat er verwacht kan worden en kunnen de projecten vloeiend verlopen.

Onze standaard werkwijze is: 

 1. Offerte
  Naar aanleiding van uw aanvraag en een gesprek gaan we een offerte maken. Hierin staat gespecificeerd wat wij voor u gaan doen en wat dat zal gaan kosten.
 2. Grafisch ontwerp
  Geen website zonder een goed grafisch ontwerp. Een professionele vormgever gaat met uw wensen aan de slag en komt zo snel mogelijk met een eerste voorstel voor uw site.
  Samen met u bepalen wij wat er wel goed is en wat niet. De opmerkingen gaan terug naar de vormgever, die vervolgens uw punten verwerkt. Dit proces herhaalt zich totdat iedereen tevreden is over het ontwerp.
 3. Ontwikkelen
  Als het grafisch ontwerp akkoord is, gaan we naar aanleiding van het ontwerp de website bouwen. De website zal zo snel mogelijk te vinden zijn op een tijdelijke locatie.
 4. Opleveringsgesprek
  Zodra de website klaar is spreken wij af voor de oplevering. Wij lopen samen de hele website door en kijken welke puntjes nog niet naar wens zijn. Ook wordt het beheersysteem doorlopen zodat u zelf eenvoudig de website kunt wijzigen.
 5. Eventuele laatste wijzigingen
  De punten die tijdens het opleveringsgesprek nog niet in orde bleken worden aangepast.
 6. Oplevering
  De website is klaar en wordt geïnstalleerd op de door u gewenste locatie.

 

J-ware Webdevelopment levert u een grafisch en technisch hoogwaardige website. De teksten en foto's ontvangen wij van u om deze in de website te verwerken. J-ware heeft contacten met een professionele tekstschrijfster en fotograaf om de teksten en foto's eventueel voor u te laten maken.