Standaard Oplossingen

Veel websites voor bedrijven en instellingen zijn te vatten inWeb-pakketten standaard oplossingen. J-Ware heeft een aantal standaardoplossingen gedefinieerd om klanten snel inzicht te geven in de mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten.

Basis
De Basiswebsite bevat een beheersysteem waarmee u zelf teksten en afbeeldingen op de website aan kunt passen. Zo kunt u uw website altijd up to date houden en de laatste informatie 24 uur per dag op de website plaatsen.

De teksten worden doorzocht op zoekwoorden en de website wordt zo ontwikkeld dat deze optimaal te indexeren is door zoekmachines.

Premium
Wilt u graag uw producten of diensten op een overzichtelijke manier tonen en daarnaast ook nieuws over uw bedrijf wereldkundig maken, dan kiest u voor de Premium variant. Deze website bevat naast de onderdelen van de Basiswebsite ook twee modules. De eerste module is de Productenmodule. Hiermee kunt u uw producten of diensten overzichtelijk rangschikken op uw site en zeer eenvoudig bewerken. Ook kunt u deze module gebruiken om uw gerealiseerde projecten in weer te geven.
De tweede module is de Nieuwsmodule, waarmee u snel nieuwsberichten op de website kunt plaatsen.

Wilt u meer opties of een website met speciale functies, dan maken wij graag een offerte op maat voor u.
U kunt hiervoor contact opnemen met: 0113 71 55 32 of een e-mail sturen naar: webdevelopment@jware.nl