Innovatie

Stilstand is achteruitgang, is een bekend gezegde. De afdeling Webdevelopment staat dan ook zeker niet stil . Zij zoekt constant naar vernieuwing in functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en beheersbaarheid.

Deze innovatie komt ten goede aan het Content Management Systeem waarop de door J-ware ontwikkelde websites zijn gebaseerd. Deze ontwikkelingen komen ten goede van nieuwe én bestaande klanten.

Een tweede innovatieaspect is het ontwikkelen van websiteconcepten. Deze concepten bevatten nieuwe of vernieuwde functionaliteit voor de internetgebruikers. Tijdens deze trajecten wordt onderzocht of er markt is voor deze concepten. Op dit moment zijn wij met 2 trajecten bezig, als hier meer informatie over is komt deze natuurlijk op de website.

Naast onze eigen concepten werken wij ook concepten uit voor klanten. Zo hebben wij in 2008 een opdrachtenmarktplaats ontwikkeld voor ICT freelancers: Project-IT. Daarnaast hebben wij een uitgaansplanner ontwikkeld voor een bedrijf uit Zuid Holland: DeUitgaansplanner.nl en Stap-pers.nl.

Maatwerk voor bedrijven intern wordt ook door J-ware Webdevelopment ontwikkeld. In ons portfolio vindt u informatie over een magazijnsysteem voor Geuze Transport in St. Annaland. Momenteel zijn wij bezig met een contract-management programma voor een handelsbedrijf in Biezelinge. Beide programma's bevatten de administratie van een kernactiviteit van het bedrijf, waardoor er hoge eisen gesteld worden aan de software.

Meer informatie over onze projecten of maatwerkoplossingen kunt u krijgen op telefoonnummer:
0113 71 55 32 of via e-mail: webdevelopment@jware.nl